Laatst werd het boek van Saskia van Velzen W.I.S.H. – Magisch stappenplan om al je dromen waar te maken ten doop gehouden. Wat een heerlijk verhaal! Met een vlotte pen schrijft deze dame hoe je álles wat je voor jezelf wenst in dit leven kunt realiseren. Je droomt je mooiste droom en daarna ga je op pad.

In feite is dit ook wat de mensen hier aan mijn keukentafel doen: Dromen over de allerbeste versie van zichzelf. De opgeruimde versie, de versie die geen ruzie meer hoeft te maken op het werk, de versie die het lef heeft om te gaan of juist te blijven…

Wat zorgt ervoor dat al deze mensen in beweging komen? Is het de stok achter de deur die ik hen bied of is het hun eigen verlangen? Ik denk het laatste (al is dat eerste ook best wel confronterend haha) Een heftig verlangen is als een magneet. Het trekt exact aan wat je hebben wil. WEET DUS WAT JE HEBBEN WIL! Hoe specifieker, hoe beter. Op die manier kan het Universum zijn werk doen en je meehelpen met het bereiken van je doel.

Welke wens heb jij? Wat is je allergrootste verlangen? Wat zou jou leven de moeite waard hebben gemaakt als je straks de pijp aan Maarten geeft? Ik heb nog 3 plekken open voor een traject van een maand of 3. Ben jij eraan toe? Kom, laten we eens kennismaken.