Zal ik even kort iets over mezelf vertellen? Want wie ben ik om jou de weg te wijzen?

Ik ben geboren in de ijskou van november 1965. Sinds 2000 woon en werk ik in het pittoreske Almere. Ik ben getrouwd geweest en nu al jaren tevreden gescheiden. Ik heb twee prachtige kinderen opgevoed, die sinds 2020 hun eigen pad lopen. Ooit heb ik gedacht om in het bedrijfsleven carrière te maken maar dat bleek niets voor mij.

Dit zijn allemaal leuke weetjes over mij, maar dat maakt mij beslist niet uniek. Eindeloos veel coaches hebben die levenservaring, kennen het bedrijfsleven, weten van de hoed én de rand… dus wat maakt mij de ideale coach voor jou? Wel, ik ben onnavolgbaar als het gaat om volharding, enthousiasme en een rotsvast vertrouwen in jou. Ik ben een knallende zweep én de stok achter de deur.  

Sinds 2009 heb ik mensen begeleid, trainingen gegeven, orde in chaos geschapen, administraties opgezet, leidinggegeven, leiding gekregen, gevallen en ook weer opgestaan. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik weet waarover je praat.

Mijn manier is moeiteloos, zowel voor jou als voor mij. Lachen, huilen, vloeken en vieren (of tieren)… bij mij mag je het allemaal.

Heb je dus een groot verlangen naar transformatie, maar heb je nog geen idee hoe je dat doet… transformeren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.