Alles kan je 10 minuten volhouden. Tien minuten zijn voorbij voordat je er erg in hebt. Een gemiddeld reclameblok duurt langer dan tien minuten, een telefoongesprek tussen twee vriendinnen duurt zéker langer dan tien minuten en het merendeel van de mannen zit over het algemeen langer dan tien minuten op de WC. Enfin, iedereen zal het met me eens zijn: 10 minuten zijn zo voorbij.

Echter, elke dag tien minuten… dat is méér dan een uur per week; een halve werkdag per maand zelfs! En dat is best veel. Wat kan je met die tijd doen? Zet dagelijks een kookwekker, laat je door geen macht ter wereld afleiden (dus telefoon gaat even uit) en ga aan de slag. Als de wekker afgaat dan ben je voor die dag klaar.

Zo kan je honderden kleine klusjes doen zonder dat het je werkelijk energie kost. Denk dan even aan: keukenlades opruimen, WC’s schoonmaken, onkruid wieden, oude tijdschriften doorlezen/wegdoen, was vouwen, bureau opruimen, reclamefolders doorlezen, auto opruimen, een bed verschonen… Wie nog toevoegingen heeft: Reageer vooral!

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com