Over Mienke

Geboren in 1965.  Alleengaand, moeder van twee leuke pubers en woont in Almere. Al ruim 25 jaar ontwikkel ik administratieve oplossingen voor de meest uiteenlopende organisaties. Van de inkoopadministratie bij een scheepsrederij tot wagenpark-beheersysteem bij een IT-bedrijf. Van een patiëntenadministratie van een tandarts tot de orderadministratie van een sieradenproducent. Al deze ervaringen zorgen ervoor dat ik snel kan starten met het creëren van een passende oplossing voor de administratieve chaos.

Daarnaast ervoer ik dat veel mensen de moed niet meer kunnen opbrengen om hun eigen leefomgeving op te ruimen. Ze zien geen licht meer aan het eind van de opruimtunnel en begínnen dus niet eens meer met het opruimen van de steeds hoger wordende stapels.

Wie perfectionisme nastreeft, heeft het op dit punt zwaar. Het kan tóch nooit perfect worden, dus waarom beginnen? Ik leer u snel om wél de benodigde stappen te nemen. Niet door de opruimklus over te nemen, maar door u elke keer weer op weg te helpen! Met humor, enthousiasme, volhardendheid en een rotsvast vertrouwen. Want uiteindelijk kan iedereen opruimen, je moet alleen leren hoe! Ik help u graag op weg.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com